Crowdfunding: Samen op de fiets!

Kan ik nou vandaag niet weer eens even net als toen, met “vader” op de fiets…

Wij zijn een kleinschalige zorgboerderij genaamd Jo-Annahoeve, hier ondersteunen wij mensen met een beperking bij het behouden van hun vitaliteit, zelfstandigheid en sociale en fysieke vaardigheden. Dit zijn mensen in de leeftijd van 18 t/m 100 jaar oud. Omdat wij kleinschalig zijn hebben wij veel persoonlijke aandacht voor de cliënt waardoor wij beter kunnen voldoen aan alle persoonlijke wensen van de cliënt. Het buiten zijn en bewegen is voor de cliënten erg prettig, wij merken dat zij hier behoefte aan hebben en daar streven wij graag naar!

Samen fietsen geeft mensen hun gevoel van vrijheid terug en wordt hun bewegen gestimuleerd. Niets is mooier dan mensen zien genieten van het buiten zijn en er samen veilig op uit kunnen gaan. Verruiming van hun omgeving, even weg van thuis en andere beleving opdoen.

Om dit te kunnen realiseren willen wij graag fietsen met onze cliënten. Dit zouden wij willen doen met een duo fiets.

Waarom een duofiets? Om onze cliënten extra aandacht en de juiste zorg te geven maar hen toch een gevoel van vrijheid te kunnen bieden, zou een duo fiets een mooie oplossing zijn. Bij de duo fiets zit je namelijk naast elkaar waardoor je perfect zicht en aandacht hebt voor de bijrijder, in ons geval de cliënt. Hierdoor is er een betere communicatie en kunnen wij gezellig kletsen tijdens het fietsen.

Daarom zijn wij opzoek naar mensen die ons willen helpen om dit mooie doel te bereiken.

We trappen graag met jullie af, help jij ons samen op weg? ?